Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ansikte utåt.

 

 

Trött, så himla trött.

Inget jag vill visa, inget jag vill visa för någon.

 

En mask för min omgivning.

Pigg, glad och social.

 

Mår allt sämre. Blir allt tröttare.

Vill inte vara såhär.

 

 

 




Fri vers av ingenmening
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-02 17:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det mesta finns under ytan
2017-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som förmedlar att man ser ett ansikte , men inte människan bakom!
2017-04-02
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening