Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en tanke.

Att tänka om, att tänka till, att tänka nu. 

 

Tankar vill ströva fritt.

 

Inte stängas in, inte fångas, inte formas efter en mall.

 

Tankar är vilda, vilda varelser som kräver utrymme.

 

Släpp dem fria och upplev när de slår ut.

 

Så mycket som du aldrig tänkt förut.

 

En ny tanke föds.

 

Njut.

 




Fri vers av ingenmening
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-03 20:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tag tillvara tiden
2017-05-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra budskap! Vi borde alla njuta mer, än att oroa oss ständigt.
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening