Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livspusslet och andra sysslor

 

Livspusslet löser jag lätt, det är livsrubiks kuben som är den stora utmaningen.




Övriga genrer (Aforism) av Onomatoprofet VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-04 09:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Genial!
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP