Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven av chilenita. Aka jag


Min prinsessa


min prinsessa

jag trodde att allt skulle fortsätta bra 
med dig var jag varje da´ 

du växte i mig till den vackraste av blommor 
du gjorde mig till en älskande mor 

jag lovar min vackra du ska få en bror 
så att jag i livet får se dig levande jag tror 

bara han liknar dig, och är ännu en kopia av mig 

vi kommer alltid att hedra dig min prinssesa, 
min vackra tjej, Min quimey 




Fri vers (Fri form) av Lyrisisten
Läst 189 gånger
Publicerad 2017-04-07 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyrisisten
Lyrisisten