Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plötsligt

Plötslig men ändå väntad
Snön som kom
Det var det sista som skulle kramas ur skyn
För täcka min fria syn

Landskapet ändras
Det föll långsamt
Sen fort o i massor överallt
Först var de lurigt varmt o åter kallt

Allt är vitt
Påskliljor o skillor slog ut
Vackert färglagt
Nu dolt
Under snön som föll dom är trots det kvar
Starka väntar i dvala några dar
Vitaminer o mineraler från jorden dom tar

Plötsligt men ändå väntat




Fri vers (Fri form) av Lyrisisten
Läst 161 gånger
Publicerad 2017-04-16 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyrisisten
Lyrisisten