Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven av mig o chilenita. Samma författare


en evig mardröm

 
som att vakna i en evig mardröm utan slut 
är ett andetag för mig var dag 

vrider och vänder vill bara ut 
från mitt eget fängelse... mitt Jag 
snälla Gud ge mig ett förslag 
så att jag orkar leva nästa dag 

och jag hoppas du hjälper mig att lindra denna eviga smärta 
som själ varje levande minut 

i mitt så kallade liv. 

mitt hjärta brinner saknar allt 
din söta saliv, och dina vackra små kliv 

du tog allt fint i mig och ut kom du 
önskar vår tid var evig och nu 

snälla Gud väck mig nu 
ge mig en förklaring du 
vill inte uppleva dessa drömmar mer 

du min hela och halva 
läk mitt hjärta med din själs salva 

så mitt liv kan börja igen kan jag bara förmoda 
laga mitt inre sår, mammas fina groda




Fri vers av Chilenita 

Publicerad 2010-07-20 08:01 




Fri vers (Fri form) av Lyrisisten
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-07 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyrisisten
Lyrisisten