Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En för alla - alla för ingen...


Med muggen som tröst

 

 

Jag är en fattig man

med spruckna läppar

som bär en mugg

full av skira drömmar

och spottloskor.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-07 19:20



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Men de slipper kanske bli JAGADE av förarlösa spöklastbilar.
2017-04-07

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
De rika använder de fattiga som toaletter.

2017-04-07

    ej medlem längre
det är bara till att skita ner sig o va gla...
2017-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP