Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridfullt möte


Det var ett fridfullt möte
utan tid
luften rymlig
oskrivet oräknat
ovägt tyngdlöst
möter tänkvärt
utan väggar

______





Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-09 10:52



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Jag tycker om Utan väggar. Poesin, Att placera sig utanför där vi vanligen är.
2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén