Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med kokainet som älskare

 

Vitt guld bryter min horisont

gör mig till den jag ville vara

 

En rullad hundring, ett rakblad

en påse förnekad barndomsglädje

 

En lägenhet utan el eller mat

min dröm stannar vid en dröm




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-11 00:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt. Naket. Brännande som het olja...
2017-04-11

  Maria Marängsviss VIP
Förrädiskt begär. Fint nedkokat.
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP