Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Presens är en pest

 

jag bär mitt skinn

av svultna sagor

 

ett styng av verkligheten

ett bistick av samtiden

ett bett av realiteten

att klösmärke av nuet

 

och jag saknar dåtiden

då allt var ett rusfyllt dis

av skära bomullsmoln

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-11 02:01



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Jättefin! Gillar din tanke med dikten. Och titeln.
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP