Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kusins röst



Min hjärna går på högvarv
Vet inte hur många år nu ,Kanske 8?
eller kanske mindre om man räknar
tillfälligt lugn genom åren
Men så kanske bara den där korta tiden
i stugan
Jag vettefan
Men tankarna strömmar för snabbt
Utan kontroll
Helt omedvetet och snabbt som tusan

Inte föräns nu jag märker Så pass anorlunda
den har tett sig och ter sig och så för jämnan

Mediterar ibland och blir i normalt tillstånd
Andas
Och någon gång Ibland är det lugn o ro utan meditation

Hände just nu
Att jag kunde vara medveten och
att det blev större tystnad Från ingenstans
Ett samtal
Min kusins röst

Min hjärna har gått på högvarv I ungefär 8 år nu
Sedan jag kommer ihåg den
som helt Normal

Helt borta i omedveten existens

Psykos




Övriga genrer (Drama/Dialog) av C_Cyrus
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-11 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C_Cyrus
C_Cyrus