Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lejon

Jag hugger livet i ryggen
och jag inser att jag är människa

för varje droppe blod som lämnar
livskroppen är min egen
Jag är ett av alla

Här står jag ensam

En dag Kommer Döden

Vart har Tiden tagit vägen?

Jag högg livet i ryggen från kniven i min egen
och jag fortsätter göra det fastän jag vill bättre
kunna leva lite
Någon dag kommer den dagen
Dagen perfekt

Gud Gudarna Dualiteten har bestämt allt
men jag lever
Jag lever för att trotsa horoskopen
Jag lever för att kämpa emot horoskopet
det är min livskraft och den enda rätta vägen

jag har själv nyckeln till låset till det Gudomliga livet

Vidundret som korigerar alltet har inget på de Gudomliga Goda Krafter
som också skapat skapar vägen

Tragiskt eller Lyckligt - Finns bara ett val
Att kämpa emot horoskop , att förändra det till det liv jag vill ha

Till det liv jag vill ha

Lejon




Fri vers av C_Cyrus
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-07 18:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus är den Ende Guden.
Bibeln beskriver Honom bl a som Lejonet av Juda.
2017-05-07
  > Nästa text
< Föregående

C_Cyrus
C_Cyrus