Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De är döda men dansar som oss

De är döda
De är döda men dansar som oss
I en annan dimension Som ibland möter vår
Det Själsliga , Väsendet det finns kvar
Å Tittar man lite extra så kan man se hur dem dansar
Skuggorna, kropparna och det rökiga
Man kan se, känna, höra ,Spöken demoner och änglar
Om man är riktigt noga
De dansar så som vi dansar i våran

Andar
Genom porten de gick till andra sidan blev ett med allt och de fick alla svar
De fick alla svar

De fick alla svar

De lever här mitt ibland oss
någonstans , i luften
Någonstans , i det osynliga
Någonstans , här i det som är allt

Man kan även
Se dem genom deras barn och barnbarn
där liv gått vidare till liv
De lever genom hur man blivit formad
I den man är finns allting
Levandes

Man kan se dem i sig själv
Genom hur vi alla lever i varann
I våra dagliga interaktioner
Och det vi tar från varandra
Och i detta finns dem kvar
På samma sätt som du är jag

De lever genom våra minnen
genom fotografier och det som fastnat på film

Odödligt

De är döda men dansar som oss
Någonstans så lever dem
Här
precis här
Döda levandes

Utanför och inom oss





Fri vers av C_Cyrus
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-13 19:48



Bookmark and Share


  Andreas db Gustafsson
Fint beskrivet. Så är det högst sannolikt.
2017-04-13
  > Nästa text
< Föregående

C_Cyrus
C_Cyrus