Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Less på hela skiten.

 

 

Jag vill bara ligga,

och då menar jag inte på ett positivt sätt.

Inte med någon jag älskar,

inte med en partner,

nej inte ens med ett one night stand.

Jag vill bara ligga ner och vila.

Min ork har tagit slut. Jag är trött. 

Har inget energi kvar i kroppen.

Det känns lite som jag tappat farten.

Det kanske är så här det känns när man gett upp.

När man inte vill fortsätta, med det man gör.

Det kan vara dags att göra något annat i livet.

Något annat än att ge upp.

Greppa livet om det veka och kasta sig ut i det okända och leva.

 

 




Fri vers av ingenmening
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-11 14:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hm när man nått den gränsen är det dags att våga göra något annat. Den som vågar den kan vinna ...bättre än att må dåligt.
2017-05-02

  McLashlan
Att leva och låta levas det är frågan. Jag är själv till hälften tillintetgjord känns det som och tröttheten tynger. Less jo det är ett under statement men vad annat kan man än kämpa sig igenom kalenderåret och landa i tillfälliga frister. Det löser sig tids nog och gör det inte det så får det lösa sig ändå. Tack för läsningen!
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening