Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Dagen

Det ofattbara är att solen skiner även idag. Människor arbetar, äter, läser tidningen, sover. Som om det inte hänt.

Måste nypa mig hårt. Världen fortsatte inte. Den stannade Den Dagen. En stor del av mig dog och kommer inte tillbaka. Den andra stympade delen smärtar, men lever. 

Nu har det värsta hänt. Det ogripbara. Det finns ingen tröst. Det finns inget annat än att Du fattas mig.

Du fattas mig nu.

Du fattas mig nu.

Du fattas mig nu och nu och varje stund idag och för alltid.




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 359 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-13 22:26



Bookmark and Share


  Lennart Arvidsson
Möter det svåra i din dikt. Det svåra i att uttrycka och formulera smärtan i saknaden.
När du skriver känner jag din smärta. Den är äkta.
2017-11-27

  Gawain VIP
Så känns det för så är det. Snyggt betraktat i all sin hårda nakenhet. Lika vackert som det är ont.
2017-04-13
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta