Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jo, jag använder ordet "folkpartist" framför "liberal"... det är så mycket mer utpekande och illaluktande.


Så länge det finns hat finns det hopp

 

Horbocken som ler i mjugg under de likriktade sammanträdena;

folkpartisten som tar för sig av "sitt" inbokade öststatsluder.

Det skitiga svinet som ringer frugan efter att ha duschat av sig skammen:

"Allt bra älskling, vi fick genom motionen om sänkt sjukersättning."




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-15 15:52



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Äh,fan "uppläsas" inte upplösas.
2017-04-15

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Dagens dikt ! utan tvekan,bör nomineras som "utvald" och mest uppmärksammad.
Bör också upplösas som dagens dikt i radion. Varje dag i ett års tid så de sjunker in i de trögtänkta lyssnarna.
2017-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP