Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The mirror behind the paper

Du finns där, du finns i mina tankar. Vart jag än vänder mig så finns du där, men människorna här på jorden avskyr tanken på dig och mig tillsammans.

Så, vad kommer hända nu. Ska sanningen komma fram, eller ska vi föralltid gömma oss bakom den mörka lögnen som speglar sig.

Det sista jag vill är att såra dig, vill inte leva som en lögnare för dig. Så hoppas du förstår vad jag menar med dessa rader.

Jag kan inte förstå varför människorna runt om oss hatar att se oss två tillsammans, för varje gång så får man höra orden som skriker inombords. Så allt jag kan göra är att säga förlåt för att att dessa meningar kom med bläck på det tomma pappret.

~Thiaz




Fri vers (Fri form) av thiaz
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-16 11:01



Bookmark and Share


  McLashlan
Det finns en oerhörd äkthet i dessa rader som är svårt att värja sig ifrån. Och ett urskuldande i bläck ur blod och tanke borde ha en självklar hedersplats bland all annan auditiv uttrycksform. Vi säger mycket ibland men ändå så lite.. men det skrivna ordet har alltid fler dimensioner för dem som avläser meningars mellanrum.

tack!


2017-04-16
  > Nästa text
< Föregående

thiaz
thiaz