Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den inre pulsen

När det blinda ögat fäller en tår och hur du hamnar på golvet i en chock. Du försöker ta dig upp men blindheten stoppar dig, en röst viskar ömt och svagt i ditt öra. Du kommer klara det, tro bara på dig själv.

Synen som du förlorat är inte all livskraft du har dig. Lyssna på din inre puls som kommer få dig att resa dig upp igen och aldrig mer falla.

~ Thiaz




Fri vers (Fri form) av thiaz
Läst 253 gånger
Publicerad 2017-06-27 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thiaz
thiaz