Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden som sårade

Dagen jag sårade dig med dem hårda orden, är den dagen jag aldrig kommer förlåta min egna själ för. Det är dig jag vill leva med, men nu är dagarna över och jag hoppas ändå att du har förstått min kärlek till dig.

Hjärtat mitt bultar så fruktansvärt efter dig, för jag kommer ihåg alla dagar som vi hade tillsammans. Dagarna som fick min själ att snurra bland kungarna, jag vet att allt detta har hänt i mitt liv. Nu tar jag mig upp, och bevisar för er alla. Att det är jag som är kungen i det stora palatset.

~ Thiaz




Fri vers (Fri form) av thiaz
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-01 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thiaz
thiaz