Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt för många människor jag träffar oroar sig för att de inte gör tillräckligt. Sluta oroa, och njut av livet.


Resan

 

 

Jag vill inte veta när resan börjar,

och inte heller när den slutar.

 

Men jag vill njuta av den, 

jag vill känna varje stund.

 

Uppleva livet

att vara mitt i det.

 

Ta del av allt som bjuds,

utan en tanke på slutet. 

 

Slutet kan vara här,

när som helst.

 

Så lev, 

medan tid till resa finnes.




Fri vers av ingenmening
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-16 17:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det är att leva i nuet. Ta till vara på dagen. Så fin uppmaning.
2017-05-02
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening