Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lisa Ekdahl inspererad


Sviken

Jag föll,
föll som jag trodde att jag var beskyddad av dig,
ja osårbar
- men inte fångade du mig.

För halvvägs i luften såg jag att jag misstagit mig,
att du hade ändrat dig.

Du krossade mitt hjärta och mig brutalt,
och du krossade allt som var oss,
men det brydde du dig inte om.

Varje gång jag var ambivalent och inte visste vad eller hur jag skulle göra flydde du ifrån mig.

Du var inte där för mig.




Fri vers (Fri form) av kexiilainen
Läst 693 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-17 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kexiilainen
kexiilainen