Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Detta skrivet av en icke-troendemen som ändå tror – På Kärleken)


Tre Haiku i Påsk

 

Jesus, märklig man,
Av Himelsk börd, men son till
enkel timmerman.

***

Kristus, ”Den Smorde”.
som uti Guds Kärleks namn
allt för oss gjorde.

***

Försök följ hans spår
där kärleken får råda
och du bättre mår.




Bunden vers (Haiku) av Carl O Andersson
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-17 14:17

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Någon har väl sagt om tron? 'Stark kan den vara, oavsett dess adressat, känd och okänd till sitt väsen'.
2017-04-18

  Minkki VIP
Fina rader om Kärleken!
Glad och God Påsk!
2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson