Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hommage

Sökarljuset riktat mot mig själv.
Vad vill jag veta?
Hjärtslagen?
Sköldkörtelhormonet?
Läget i frontalloben?

Mina brister rusar runt i kroppen
ett varv i minuten.
I sällskap med waran och levaxin
klarar jag hindren på vägen.
Varje gång vi passerar hjärtat säger vi ”Hej,
allt är okej.”

En tanke jag fått
en lobsk idé:
1440 varv per dygn
ger massage
och spänst åt gamla blodfåror
ett inre gym
värt en Hommage.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 216 gånger
Publicerad 2017-04-18 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist