Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One night stand

 

 

Men proteinstinne karl,

varför gråter du över mig?

Över att jag skall lämna dig?

Vi var ju bara ett engångsligg

som varade ett år för länge.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 523 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-18 16:16



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale

Känslokallt hård
i varmt möte
Ej lovat emotioner
Till den tjänstvillige söte
hihi // V-F

2017-04-19

    ej medlem längre
En gång är ingen gång.....?
2017-04-19

  Staffan Nilsson

Pregnata rader om ett relationsdrama.

2017-04-18

  petter rost
Rätt i käften på vissa s k män o dessas s k manlighet - ett ettårigt ettgångsligg!
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP