Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikens rum.

Visste du det om Brahms?
Om stråksextetten i G-dur?
Du sätter dig till rätta
kryper sedan in i musiken,
ålar dig igenom Allegrot
småspringer genom Scherzot
tills du når Adadgio-grottan
med valv som en himmel med droppsten.
Du slår dig ner, förenar dig med dig själv
och ditt liv.

Där finns små alkover
för den som vill stanna över natt.
Boka gärna plats på
www.brahmsgrottan.se




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 128 gånger
Publicerad 2017-04-19 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist