Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet i timglaset

Det finns en tös som är vacker som få. Du är tjejen som får en kille att skrika av lycka. Genom denna text vill jag få dig att förstå hur underbar du är.

När jag känner mig ensam, så finns du där. Bara du och jag, du vet vad jag menar. Jag hoppas verkligen du förstår hur underbar du är.

Du är tjejen som får en kille att lé av bara att finnas till. Utseendet betyder ingenting när ödet finns. Allt rinner ut i sanden som i ett timglas, men jag tänker på alla dagar som vi hade tillsammans, det är dig jag saknar.

Jag hoppas att du en dag kan se mig i ögonen och säga detsamma. Det får tiden avgöra, kommer ändå alltid att finnas där för dig tösen lilla.

~ Thiaz




Fri vers (Fri form) av thiaz
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-19 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thiaz
thiaz