Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln som klöv luften

fågeln som klöv luften
mellan de älskande
var askan av pilen
de själva avfyrat
som blinda

utspridd på blommorna
växer kärleken till världsträdet
fågeln har sitt bo i




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 111 gånger
Publicerad 2017-04-19 15:22



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
För mig en text att tycka om och inte tänka så mycket på.
2017-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson