Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyvaken

En ensam sträng slås an
En ton i natten ljuder
O väcker ett hjärta i vila
Tonerna leder till en yta så blank
Ringarna minner av en vacker klang

Tonerna lockar åh så förföriskt
Musiken är underbart farlig
Den väcker djuriska lustar
Lång förgågna o förtryckta
Från den kärlekslösa bort ryckta

Tonerna sjunger så ut i skogen
Hinner du innan strängen stannar?
Att fånga den som tonen slagit?
Att dansa till melodin en salut
Att dansa så melodin aldrig tar slut




Fri vers av Ottilia
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-05-22 15:03



Bookmark and Share


  Dilsewat
Wow träffsäkra rader!

"Musiken är underbart farlig
Den väcker djuriska lustar"
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ottilia
Ottilia