Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med halsen mot rälsen

 

 

järnvägsspåren är rostiga

det knarrar och gnisslar i dem

när godståget är på väg

och halsen känner frihetens lov

 

 

men ett flimmer av liv

pulserar förbi hans mekaniska vardag

och en strimma av sol

förblindar hans utstakade framtid

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-20 12:30



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
Att möta smärtan är vägen. Bra!
2017-04-21

    ej medlem längre
Kanske är att välja smärta istället för drömland ett bevis på stor självrespekt...?

2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP