Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dream on


Retorisk rebell

mönsteranpassning
är inget för henne


det gäller att mönsterpassa sig

© Maria Marängsviss, 22 april 2017




Fri vers av Maria Marängsviss VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-23 09:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Bli en del i mönstret
Bli en del i symmetrin
Du har allt att vinna
Du förlorar ingenting
Bara ett liv!"

(Alien Beat)
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP