Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska vi ha våren till

Vad ska vi ha våren till
att lära oss att tro
på det vi verkligen vill
se fåglar sätta bo
att känna igen
en blomma
som en efterlängtad vän

Vad ska vi ha våren till
att finna lugn och ro
ta skutt eller sitta still
att springa utan sko
när tankarna sen
blir tomma
ge sig till vårtröttheten

Vad ska vi ha våren till
och vad vill våren oss
hjälpa oss att leka
inte tvivla tveka
inte strida slåss
bara släppa loss

som själva livet bjuda till
det är nog just vad våren vill




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-23 13:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Prekludiet.
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren