Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag gick med dig

du är som Näcken
fast med trumpet istället för fiol
lurades jag uti bäcken
blötte ner min fina nya kjol

du är strömkarl
fast med en annan typ av ström
elektricitetsbarn
och allt var som en dröm

när jag gick med dig
när jag gick med dig

och du var naken
med saxofon istället för fiol
så snygg om baken
blötte ner min nya fina kjol

du är strömkarl
fast med en annan typ av ström
elektricitetsbarn
och allt var som en dröm

när jag gick med dig
när jag gick med dig

nu blåser det på
för hösten är här med sina stormar
jag stänger in mig
och saknar dina armar

och jag har inte drunknat
det är bara lite jobbigt väder
jag tog mig upp till bäcken
men det är tungt att gå i storm med våta kläder

du är som Näcken
fast med trumpet istället för fiol
lurades jag uti bäcken
blötte ner min fina nya kjol

u är strömkarl
fast med en annan typ av ström
elektricitetsbarn
och allt var som en dröm




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av symaskinstankar
Läst 558 gånger
Publicerad 2017-04-23 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

symaskinstankar