Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De flesta ord jag skriver just nu är tänkta sångtexter.


Kastanjer

Kastanjeögon ser mig, havet är min sång
Dom sorger som du ger mig, våga gråta natten lång

Jag svämmar över
simbassänger över dig
Och jag behöver
ha din omfamning hos mig

Ta minnen som du funnit, lägg dom längs en stig
När allt annat försvunnit, hitta på ett helt nytt liv

Jag svämmar över
simbassänger över dig
Och jag behöver
ingen omfamning hos mig

Brister ibland när vattnet kryper på
Brister ibland med huden tätt inpå
Brister ibland när vattnet kryper på
Brister ibland med huden tätt inpå




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av symaskinstankar
Läst 155 gånger
Publicerad 2020-03-29 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

symaskinstankar