Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmultning

Nu är kaffet kallt
och vinet surt
ljuset börjar brinna ut
vinden sliter och bedrar
kylan sprider sig brutalt
våren väntar än

gamla hjärtan släcks
vänner bränner ut sig
frön i jorden
äts av möss,
och mörkret tätnar än

tänk dig bruna löv
och grumligt hav
minnen stanna kvar




Fri vers av symaskinstankar
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-02 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

symaskinstankar