Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 augusti

vad får ögon att tindra?
vad får läppar att le?
vad får männ'skor att såra?
vad får kärlek att ge?

jag vill inte dö utan sol i mitt sinne
jag vill inte dö utan trygga skogars famn
jag vill inte dö med svärtan här inne
jag vill inte dö utan vågors slag mot hamn




Fri vers av symaskinstankar
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-07 09:11



Bookmark and Share


  Minkki VIP
"vad får kärlek att ge?" en fint sömmad tanke
2020-09-01

  danne //
vilken kontrast / balansgång på symaskinstråd över själslig avgrund..
Bilder som växer fram ur dina ord
2019-08-07
  > Nästa text
< Föregående

symaskinstankar