Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höst

hör du tystnaden gro?
ser på en gång att det blir fel

hör du tankar som gror?
sprider omkring orden som alfapet

väntan lägger locket på
döljer orden
tänjer modet
du vek av
undran ekar efter svar
våga öppna upp
låtsasfaran är min vän.

berget är mitt
stormen är vår




Fri vers av symaskinstankar
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-17 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

symaskinstankar