Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genombrott

Jag bryter igenom
jag bryter igenom
jag gör det
jag bryter fram
igenom
bryter upp
nu
nu bryter jag igenom
ett genombrott
brottsytor
ska jag lämna
bakom mig
nu




Fri vers av Petter Wingren
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-23 21:39



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
mycket befriande att läsa.
skulle också behöva bryta mig igenom en del saker. :)
2017-04-24

    Sefarge VIP
Ett avbrott
I utbrottet?
:)

2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren