Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som människa formas man redan från födseln. De första åren får vi hjälp att skapa begränsningar. Sedan underhåller vi begränsningarna, pga. att vi inte vet annat.


Mina begränsningar.

 

 

Tanken far iväg,

tänk om jag skulle kunna.

 

Nej! Du kan inte,

skriker mitt inre. 

 

 

Jag sitter och läser en bok

om att kunna släppa.

 

Släppa sina egna hinder

Tänk om det är möjligt.

 

 

Jag vill kunna

vara mig själv.

 

Ta bort fasaden

 

Gå genom livet utan

alla ok och begränsningar

 

Alla hinder jag satt upp.

 

 

Jag tror på det jag läser,

jag börjar tro på mig själv.

 

Jag tror jag vågar,

vågar lita på mig själv.

 

Jag ska åtminstone,

göra ett försök. 

 

Det är jag värd.

 

 




Fri vers av ingenmening
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-24 08:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Begränsningar är till för att övervinnas. Det är du värd.
2017-05-02

  Marita Ohlquist VIP
De där begränsningarna, ja, svåra att bli av med, men inte omöjligt!
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening