Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min underbara pärla ...

 

du skapat din unika stig

och gått stadigt utan tvekan

stolt

visar du mig

dina starka vingar

din bästa gåva

klingar nära mitt hjärta

det finns inga

som du inte kan klara av

min lilla modiga flicka

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-24 14:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart och fint
2017-04-27

  Fem hjärtan VIP
En underbar hyllning till ditt barn!
2017-04-25

  Blomma-Stjärna VIP
kärleksfullt vackert
2017-04-24

  Nils-Robert
så fint ordat om den lilla
2017-04-24

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert att läsa...
2017-04-24

    Elisabeth Nilsson VIP
En fin hyllning till sitt barn!
2017-04-24

    Dan Myrbeck
Så fina ord!
2017-04-24

    ej medlem längre
Så poetiskt vackert.
2017-04-24

  Quasimodo
Vackert och med både stolthet och kärlek!
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One