Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som så ofta, så söker vi ständigt efter något, eller någon.


Vägen hem

Jag längtade länge.
Ville se det som inte fanns.
Mina abstrakta känslor speglade
Inte längre det själen ville uttrycka.
Aldrig mer kan jag som förr förmedla
det som är eller var viktigt.
Finna ordens rätta uppbyggnad.
Men....Istället får jag när jag lärt mig
lyssna, på sköna toner, vända åter,
till det som kan kanske kallas "hem".




Prosa (Kortnovell) av ~Leonardo~
Läst 532 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-25 19:23



Bookmark and Share


  Lars Thorelli VIP
Ungefär som Teodor Kallifatides i " ännu ett liv" fast han bredde ut sig på 137 sidor.
Gott funnet!
2017-05-01

  Pivis
Bra skrivet <3
2017-04-25
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~