Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kval

Nornorna fingrar på livets tråd
Slipar så taktfast på bilan
Skänk mig en mening, giv mig ett råd
Förr jag går till den eviga vilan

Strängen den tvinnas
Den sträcks och den spänns
Jag slits, kan ej minnas
Hur livslusten känns

Jag närmas en slutgiltig gräns




Fri vers av Vindeblad
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-26 17:23



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Skön, skir svärta. Och stilistiskt snyggt utförd. Bra.
2017-04-26

    ej medlem längre
Att brinna är livslusten
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Vindeblad
Vindeblad