Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Putsade skor

 

Låt mig putsa dina skor,

medan du står på min värdighet

och speglar dig i min blanka ande.

 

Torka av dig smutsen på mig

så att du slutligen förädlar mig

till en mänsklig dörrmatta.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-26 17:57



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Den anpassningsbara
Människan.
Till marknadens tjänst
Skarpskuren råsop!
:)

2017-04-26

    ej medlem längre
När självkänslan når botten...
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP