Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text skriven till min sambö


Känslor med ord

Vet inte hur jag ska börja eller vad jag ska skriva
För känslorna för dig de går inte att beskriva.
En speciell person de är du för mig,
& jag vill att du ska veta att jag alltid kommer vara här för dig.
Du får mig att uppskatta livet och allt det som jag har ,
& jag hoppas att du stannar kvar.
Jag mår fortfarande dåligt men med dig så är det bättre,
Svårt att förklara men jag tror att du har sett det.
Vissa vill förstöra i såren vill de strö salt ,
Men jag vet det älskling att tillsammans så klarar vi allt.
Jag vet att det varit mycket nu och jag hoppas du förlåter mig ,
För den känslan är sann, den att jag älskar dig.
Jag hoppas att våra sår, ja de läker,
Jag är en osäker person men har aldrig varit så säker.
Säker på att det är dig jag vill dela mina dagar med dig , dela min tid.
När det har varit jobbigt så har du varit här bredvid
Och jag är glad för det du gör det varmare
Livet förut ja det var så mycket kallare.
3 ord så starka men de räcker inte till.
Att bara vara med dig är det enda jag vill.
Vissa försöker peka ut dina brister
Och jag önskar att de visste.
Att ingen är felfri men de är som de säger att kärleken övervinner det mesta.
Känner något starkare än de flesta
Jag är inte van att känna detta så ibland av glädje rinner de en tår ,
men de är av glädje o jag vill att du förstår
Att du är underbar jag älskar se dig le mot mig.
Och jag har aldrig varit så trygg som när jag är hos dig.
En flummig text men jag vill berätta,
Att för mig är du den rätta.
jag älskar dig ?




Fri vers (Fri form) av Carey
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-26 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carey