Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi inte är defekta

Nu kan vi prata, så att vi kan ta oss tillbaka.
Tillbaka för du vet kärleken finns,
Du vet den är där, jag ser att du minns.

Vill vara den bästa men ibland blir det fel,
Men vad vi egentligen menar är en annan del.

Vi kan vara perfekta,
När vi inte är defekta.
när livet rullar på,
Då kan vi få det att gå.

Men säg mig, kan det gå även om vägen är brant?
Om vi vill säg mig vi klarar det galant.




Fri vers av Carey
Läst 130 gånger
Publicerad 2020-04-26 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carey