Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där vi kommer närmare varandra.

Snart åker vi iväg och där börjar vårt nya liv.
ett liv då jag kan sluta att mig själv klandra,
ett liv där vi kommer närmare varandra.
ett liv med dig, precis som det ska va,
med dig vid min sida varje dag.
glad att du tog det steget för jag har aldrig varit så säker på min sak,
jag vet att vägen inte alltid kommer att vara rak,
men så länge den är med dig så är den rätt,
och jag vet att det inte finns något som är perefekt,
du är inte perfekt men du är det för mig
och jag hoppas att jag en dag kommer vara det för dig.
fyra år starkare än någonsin,
tack för att du är min.




Fri vers av Carey
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-02 21:58



Bookmark and Share


    Orkiden
Så fint...men början kan vara svår och lång...men är man menande för varandra...då är man i hamn och får njuta av vad livets olika erbjudanden..
Men aldrig glömma att det krävs också jobb att förhålla sig till samma utgångspunkt...inget bevaras utan att näras och att hålla samma stånd punkt man hade från början till slutet....eller hela livet ut!!!!

2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Carey