Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kom hem till ett vrak

Förlåt, du fick komma hem till ett vrak.
förlåt, men jag ska vara ärlig och rak.
Jag är sjuk, jag är känslig och även när jag inte menar det,
så blir det fel för ibland så felar det.
Jag är svag för mycket
men jag är även svag för dig.
så snälla tänk på dina ord så ska jag sedan tänka på det som upprör dig.
inte menat att få dig arg, men jag kan inte hindra tårar,
vet att du inte struntar i , men i stunden det sårar.
Du är min värld och lite till .
ett liv med dig är allt jag vill.
Jag vet att jag har mycket att jobba på , men säg mig vad är det normala ?
är det verkligen att utan tårar sig klara ?
jag vill tro att du förstår, men kanske har jag fel.
för utan dig i mitt liv saknas det en del.

när du bara säger natt eller hotar med att åka,
vill jag bara hålla om dig för jag vill inte bråka,
men du vill vara ifred, låter dig va de nu,
för i min värld finns bara en och det är du.




Fri vers av Carey
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-23 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carey