Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt från mitt andra nedlagda konto Bild; Google Brigitte Arhilger


Vällust

Sakta sakta
darrar
pulserar

Fylld av dej
kramar
vibrerar

Mjukt
sensuellt
Vi attraherar

Själen
spricker
Jorden krackelerar

Fuktig värme
glider
reagerar

Dofter jag
på dej
appelerar

Universum böjs
då extas
accelererar

Sluter ögonen
då himlen
exploderar

 




Bunden vers (Rim) av Cahaya
Läst 870 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-04-27 08:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört levande i en varm erotisk men mycket vacker ton :) <3 kam
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya