Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är barn av livet

Vi är barn av livet
genom hela livet
drömmer om då
när allt var sommarlov
barfotaspring
humlesurr i gräsen

Susa sommarvindar
i min sommardröm
vyssja vaggvisorna från förr
nynna byssan lull
låt mig somna lugnt
i min sommarsäng




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-27 10:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Som vuxen vill man ofta återuppleva barndomens glädje!
2017-04-27

  henke_r
Personligen är jag svag för nostalgiska texter, och denna kittlar verkligen en nerv inom mig. Sommarmånaderna skapar en optimal stämning. Vackert!
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP