Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Det är Nya Tider, nästan som på den gamla goda tiden

 

 

Journalister

 ska skrämmas till tystnad 

så att de ska få rätt att yttra sig om hur rädda de är 

 

Nazister 

 ska tala i Almedalen 

 

men reporäntan, den lämnas oförändrad 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Onomatoprofet VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-27 10:30



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Instämmer.En förunderlig värld.
Glad vår (än är den inte tyst).
TBG.
2017-04-27

  Staffan Nilsson
Träffsäkert och suggestivt.
Snyggt.
2017-04-27

  Onomatoprofet VIP
Det är nazisterna Nordiska Motståndsrörelsen som ska tala i Almedalen
2017-04-27

  Mymlan58 VIP
Precis så, och oroande.
2017-04-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Världen är upp och ner. I min enfald trodde jag att nazism var förbjuden att saluföras.
2017-04-27

  ULJO
Att SD ska tala i Almedalen är skrämmande. På ytan så finpolerade men innanför skalet. Där döljer sig den bistra sanningen.
2017-04-27

  Öknens Ros VIP
Var det bättre förr?? :-/
2017-04-27

  Annaemi VIP
Vi lever i en galen värld och tid, du fångar det på pricken!
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP