Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En äldre tidigare utgiven text


Smaker av dig

 

Smärtsam njutning

på gränsen till våldsamt

Tänjer på gränser

Jag ej visste fanns

Safter som blandas

smakas och luktas

Flämtande blickar vi

in i varann

Spastisk njutning

med dig djupt i mig

I våra pupillers

våta glans

Rör vi oss i hetsig dans

 




Bunden vers (Rim) av Cahaya
Läst 1188 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-04-27 13:42



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2017-08-17

  Ola Rydberg
hett och sensuellt
2017-05-05

  Lars Hedlin
Oerhört bra gillar det mycket :) kram <3
2017-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya